Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео для додатка TikTok, яке так обожнюють зірки українського шоубізнесу. Так, артистка розіграла монолог, де нібито розповідає подружці про те, який "несподіваний" сюрприз підготував для красуні її коханий, презентувавши замість дорогих і розкішних подарунків улюблену шоколадку з родзинками. При цьому Настя приміряла лише напівпрозорий халатик, а волосся обмотала рушником, позуючи без краплі макіяжу.

знайомо?;)

Фолловери залишилися в захваті: "а в чому фішка?Ви на безвуглеводці?) ", "@anastasia_domination це розрив!!!! 😁😁😁💥", "🤣🤣🤣красунчик", " Наночка! Обожнюю Вас 🥰", " обожнюю красивая красива💕 💕 💕".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.