Настя Каменських користується останніми теплими днями літа по повній програмі. Зірка неодноразово говорила, що літо – це найулюбленіша пора для неї, і особливо вона обожнює море. Морські прогулянки, купання – це улюблені заняття відомої співачки. І вона активно ділиться своїми враженнями в своєму Instagram, де за її життям стежать більше 5 мільйонів передплатників.


Каменських порадувала своїх шанувальників новим відео. На ролику Настя на відпочинку, і пірнає з яхти в море. Правда, відео Змонтовано навпаки. Тобто Каменських виринає з води, злітає пташкою вгору, і красиво приземляється на палубу. Бризки, які розліталися з води, на відео навпаки зібралися в єдине ціле, і перетворилися на рівну водну гладь.

Користувачі звернули увагу на прекрасну фігуру Каменських. Її Бірюзовий купальник навряд чи приховував її апетитні форми. “Every day is a gift. Be thankful for it", - так підписала свою публікацію Настя Каменських. Всього за 3 години публікація набрала 350 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.