Шоу "Аферисти в мережах" стало мегапопулярним. Його ведуча Олена-Крістіна Лебідь викрила сотні афер, якими користуються шахраї для "розлучення" звичайних жителів нашої країни. Це шоу зробило популярність і самої Лебідь, завдяки "Аферистам", вона прославилася на всю країну. Де слава, там і пародії. На своїй сторінці в Instagram Олена- Крістіна Лебідь опублікувала два відеоролики з пародіями на саму себе. Обидва відео вийшли вельми колоритними і кумедними.

На першому відео дівчина в дивному халаті пародіює міміку і голос Олени-Христини Лебідь. На другій пародії і зовсім зображений чоловік з дуже колоритною зачіскою і приголомшливим макіяжем. Відразу видно-справжній професіонал своєї справи.

Лебідь сама запропонувала вибрати користувачам кращу пародію на себе. Судячи з підпису до публікації, телеведуча залишилася в захваті. Думки користувачів в коментарях розділилися, проте очевидно, що догодити вдалося практично всім передплатникам Олени-Христини.

Нагадавши, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня Незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі в Києві

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла в поліцію:"мені і моїм дітям погрожували".

Також " Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "червона лінія, по якій..."