Наталія Орейро - зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу "Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Орейро потішила шанувальників незвичайними фото, на яких позує оголеною на білих простирадлах. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу, вона красиво позує перед фотографом. У підписі до публікації Наталя залишила трепетне послання. "Я торкаюся твоїх губ, пальцем веду з краєчку рота і намалюю його так, ніби він вийшов з-під моєї руки, так, немов твій рот прочинився вперше, і мені досить заплющити очі, щоб його не стало, а потім почати все спочатку, і я кожен раз змушую заново народитися твій рот, який я бажаю, твій рот, який вибраний і намальований на твоєму обличчі моєю рукою, твій рот, один з усіх обраний волею вищої свободи, обраний мною, щоб намалювати його на твоєму обличчі моєю рукою, рот, який волею чистого випадку (і я не намагаюся зрозуміти, як це сталося) виявився точнісінько таким, як і той, що посміхається мені з-під намальованого моєю рукою. Хуліо Кортасар", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.