У київському Палаці " Україна "відбулися зйомки свіжих випусків шоу"Вечірній Квартал". Захід проходив з дотриманням карантинних заходів, без публіки в залі, і без Олени Кравець на сцені.

Виявилося, що Олена Кравець захворіла коронавірусом. Фан-сторінка артистки в Instagram опублікувала коментар Євгена Кошового з цього приводу.

Читайте Знай в Google News!

" за кілька днів до зйомок аналіз нашої Олені, на жаль, показавши позитивний результат на COVID-19, тому в найближчих ефірах її не буде. Сумно, але такі наші реалії-ніхто не застрахований від цього вірусу", – зазначив Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фанати в коментарях засмутилися такої новини, але побажали Кравець якнайшвидшого одужання і бадьорості духу.

"сподіваюся що жарт", " Так, що у Кравець?Перша леді, начебто вже здорова?", "Спочатку не зрозуміла яка Олена)", " якнайшвидшого одужання!", "Здоров'я та швидкого одужання!", "Все Буде добре!🙏 🏻 Щиро бажаю одужання олені", " якнайшвидшого одужання і будьте нам здорові!", "Здоров'я і бадьорості духу", " яка щаслива,радісна, безтурботна посмішка! Скільки щирості в ній! Зараз маска, маска фальші та ігри! Оленка як я вам співчуваю! Ви така красуня і розумничка, дай Боженька вам терпіння!", "Бажаю якнайшвидшого одужання, ми тебе любимо!", "Якнайшвидшого вам одужання", " красуні!) бажаю їм доброго здоров'я)"," якнайшвидшого одужання", " Оленка здоров'я тобі! І якнайшвидшого одужання", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Квартал 95" продовжиться без Олени Кравець з невтішної причини.

Як повідомляв Знай. ua, хвора коронавірусом Олена Кравець зникла з "Вечірнього Кварталу" - вже знайшли заміну.

Також Знай. ua писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" потужно підтримала протести в Білорусі.