Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно виконавець презентував новий кліп на позитивну літню пісню "Бомба-ракета", де зіграв головні ролі разом з красунею-дружиною Сніжаною, а тепер поспішив поділитися сумними новинами - виявилося, що він і кохана захворіли на коронавірус COVID-19.

Так, артисти, зробивши сімейний кадр у ліжку, зізналися, що нездужання Сніжана відчула ще в Києві, коли її чоловік виступав на Дні Незалежності України 24 серпня. При цьому у мами трьох дітей були всі поширені симптоми: кашель, температура, пропав нюх, печіння в грудях і хребті, ломило тіло. У Сергія ж симптомів не було, але його тест теж виявився позитивним.

друзі, ми зі Сніжаною отримали позитивні тести на Covid-19. Де ми могли заразитися? Не знаємо. Скрізь. Конкретного місця і дня немає. Та й з тими, хто явно хворів, ми не контактували. Завжди дотримувалися запобіжних заходів: носили маски , обробляли руки, дотримувалися дистанції.. Як все починалося. 4 дні тому ввечері Снєжа відчула легке першіння в горлі і ломоту в тілі. На наступний день різко з'явився сухий кашель, горло не боліло. Температура підвищилася трохи до 37.1. Вона негайно зателефонувала нашому сімейному лікарю, розповіла про симптоми, Андрій Юрійович негайно порекомендував здати тест. Це був День Незалежності. Я був на зйомках з самого раннього ранку. Почувався добре. У святковий день у Києві, Сніжана ледве знайшла лікаря. Вдень у неї піднялася температура до 38,6. Вона збила нурофеном. Лікар приїхав до нас в готель ближче до вечора. Я вже повернувся, був поруч, підтримував і переживав за неї. Лікар взяв ПЛР-тест у Сніжки і за компанію У мене. Хоча, повторюся, що у мене навіть натяку на недугу не було. На наступний день Снєжа прокинулася від моторошної "ломки тіла". Воно все дуже боліло, температура була 37. Пропав нюх, хоча ніс забитий не був. І ще сильне печіння в області хребта, в грудному відділі. Поїхали, зробили КТ і розгорнутий аналіз крові, про всяк випадок. Сьогодні вранці прийшов позитивний результат тесту... Звичайно, ми на самоізоляції, звичайно, ми повідомили всім, з ким контактували в ці дні, звичайно, ми на зв'язку з лікарем ... КТ - все чисто аналіз крові-ще чекаємо. У мене вчора піднялася температура... Здається, що COVID-19 десь далеко. Але, насправді, він дуже близько. Прошу всіх бути гранично уважними і акуратними! Дотримуватися заходів безпеки і прислухатися до себе. Чи не ігнорувати перші симптоми. Наше Здоров'я-головне, що є у нас! Бережіть себе і близьких. Будьте Здоровенькими!!!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.