Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя.

А нещодавно в Сторіс знаменитості з'явився трепетний і вкрай рідкісний кадр з чоловіком, на якому пара позувала в Москві для зйомки фотографу на ім'я Анна Austrianqueen. Так, артист розважався в садибі Кусково як міг, лежачи на траві, підстригаючи кущики, позуючи на тракторі і влаштовуючи забіги по алеї, в той час як молода дружина перерізала переможну червону стрічку.

Джентльмен удачі. Вистригти стаканчик морозива з куща в парку Кусково? Влаштувати забіг по алеї і в підсумку обзавестися власним трактором? Таке - і навіть більше! - під силу тільки беззмінному метру Елтону Джону! Ой. Тобто, Євгену Петросяну 😉 🤗 P. S. Поки гуляли парком, взяли участь у кількох весільних фотосесіях. Всім гірко, друзі!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Напетросянив...😆👏", "🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️👍Стільки позитиву👏 👏 👏", " прикольні фотки! Які у Вас клієнти👍", " А розтяжка-то яка! 😄 ", "Дуже весело🤣 супер!", "Чудово побешкетували😂", " Весела фотосесія.".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.