Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала невеликий уривок їх з Романом репетиції. На ролику видно, як в останній момент щось йде не так і підтримка не виходить, а сама красуня пожартувала, що у всьому винна дуже ситна паста "Карбонара", яку Регіна з'їла перед тренуванням, додавши собі трохи ваги.

напевно карбонара була зайвою перед тренуванням, так, Роман Сергійович?

Фолловери не пройшли повз: "карбонара ніколи не зайва! 🤣 😁 👍 😅 Я теж обожнюю пасту!", "Треба було її Роману Сергійовичу віддати 😂 щоб не було проблем з носінням жінок на руках😂", " головне, щоб карбонара не опинилася на льоду після таких переворотів😀😀😀", "😂😂😂😂😂😂 блін, ну чому так смішно🤣 🤣 🤣", " бідний Роман..... 😂🙈".

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.