Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" з'явився на публіці з новою партнеркою. Правда, партнерка ця поки всього лише по танцях. Удвох з відомою танцівницею і професійним хореографом Юлією Сахневич вони опублікували на своїх сторінках в Instagram спільне фото. У творчого тандему, який об'єднав свої сили для участі в проекті "Танці з зірками", знайшлися для фанатів дійсно позитивні новини.

В ефірі шоу" Сніданок з 1+1 " пара дізналася стиль першого танцю, який їм належить ставити. І тепер інтригує громадськість, адже обидва написали, що побігли готуватися. Пікантності додає ще й те, що Сахневич з 2017 року розлучена, і цілком може претендувати не тільки на руку танцювального партнера, але і, можливо, на серце? Хоча, стоп, не будемо забігати наперед.

У коментарях фанати відзначили, що Позитив і Сахневич дуже органічно виглядають разом. На тлі блакитного неба, одягнені в схожому стилі і обидва з натхненним виразом обличчя-деякі шанувальники навіть писали, що вони виглядають навіть краще, ніж "час і скло". Тим не менш, ні для кого не секрет, що співпраця і дружба Льоші позитиву і ДоДо триває — не так давно вони разом взяли участь в подкасті "2РОPODCAST" з Потапом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадавши, трясли ліжко і котилися зі сміху: як знімали культову радянську "Інтердівочку".

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Беззуба" Марічка Падалко захворіла коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що син Нагієва кардинально змінився, тепер у тата є принц-вистачить одного лише погляду.