23-річна Олена Краснова є дружиною Микити Преснякова і частенько балує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальних мережах. На сторінку дівчини в Instagram підписано понад 138 тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

Краснова ділиться фото з ідеальною фігурою, тим самим підігріваючи всякий інтерес до власної персони і відповідаючи прапора знаменитому спадкоємцю Христини Орбакайте.

Пресняков ж з раннього дитинства знаходиться в Зоряному просторі, а користувачі Мережі помічають, що молода людина взяла від своєї знаменитої рідні все тільки краще: яскраву зовнішність і незаперечний талант.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олена Краснова ж не є володаркою будь-яких талантів, тому може дозволити собі лише розвиток власної сторінки в Instagram завдяки красі, фотогенічності і непоганому смаку. І необхідно віддати належне, дружина Преснякова викладається максимально, радуючи шанувальників цікавими знімками.

Нещодавно дівчина опублікувала кілька фотографій з відпочинку, який проходив в Сочі і здивувала фанатів своєю зайвою худорбою. "Зовсім схудла", "Куди Микита дивиться?", "Перебір з худорбою", — заявили користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аніта Луценко дала головні поради всім, хто мріє досягти ідеальної фігури: "Це зручно"

Як повідомляв "Знай.ua", Єфросиніна показала всю суть жіночої інтуїції: "Відчуваю, поруч баби"

Знай.ua писав, Сергій і Сніжана Бабкін захворів на COVID-19: симптоми були в День Незалежності України