Відома українська артистка і співачка, а також зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія повідомила своїм шанувальником радісну новину. Яскрава блондинка стала ведучою програми " ЖВЛ " - "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1. Вести проект Кекелія буде разом з актором Богданом Юсипчуком. Відповідну новину Віра опублікувала в своєму Instagram, аналогічний пост з'явився і на офіційній сторінці проекту "ЖВЛ" в соцмережі.

Неможливо не відзначити, як ефектно Кекелія і Юсипчук виглядають разом в якості телевізійного тандему. Вона-витончена, з зовнішністю, що запам'ятовується і елегантна, і він — брутальний, харизматичний і мужній. Фанати прийшли в захват від нового дуету і чекають дебютних випусків ЖВЛ з ними з нетерпінням. Нагадаємо, що до Віри Кекелії компанію Юсипчуку з ведення передачі становила "фантастична жінка" співачка TAYANNA.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У новому сезоні команда проекту вже готує для телеглядачів нові ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів - людей, яких знають в Україні та світі, які є частими гостями на червоних доріжках.

Прем'єра відбудеться 31 серпня о 09:25 на телеканалі 1+1.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.