Український телеведучий Григорій Решетнік, відомий по проєктах "Холостяк" і "Неймовірна правда про зірок", поділився забавною фотографією з дитинства і її мимовільним "відтворенням" у дорослому житті.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Як все починалось... . Еволюція Гріші, який вже на 1-му фото мріяв про картинку 2-го :)" — написав у підписі публікації зірка телеекранів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На першій чорно-білій фотографії малий Гріша спирається на старенький радянський автомобіль. Компанію йому складають двоє малих дівчат і собака.

На другому знімку Решетнік вже у розкішному автомобілі Мазераті. Його супроводжує його дружина-красуня Христина. Ймовірно, пара відпочиває десь у Європі на узбережжі Середземного моря — на це натякає характерний краєвид.

Підписники оцінили гумор і фотографії.

"Круті дівчата", "Різниці майже немає, дівчинка, машина, тільки на другій фотографії хлопчика, собаки і велика нема", — жартують у коментарях.

Григорій Решетник, фото СТБ
Григорій Решетник, фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниця романтичного шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова підкорила серце головного героя, однак їх стосунки розвалилися відразу після проекту через зраду Макса Михайлюка з іншою дівчиною. Ведучий шоу Григорій Решетник вирішив пролити світло на інтимні подробиці проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник розповів про штрафи, які прописані у нього в контракті на романтичному реаліті "Холостяк". Ведучий зізнався, що йому не можна гладшати більше, ніж на півтора кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що ведучим нового проекту "Холостячка" став Григорій Решетник, який має 10-річний досвід роботи на "Холостяку". Як тільки телеканал СТБ оголосив про запуск нового реаліті та розповів про головну героїню, чоловіки засипали Григорія особистими повідомленнями про те, як потрапити в проект і де заповнити анкету.