Світлана Ходченкова-одна з найпопулярніших російських актрис. Вона прославилася не тільки участю в російських фільмах, але і зйомками в проектах студії "Квартал 95". У Ходченкової мільйони шанувальників на всьому пострадянському просторі, причому її люблять не тільки за її видатний талант. Фанати обожнюють її приголомшливу фігуру. Ходченкова порадувала своїх шанувальників пікантною фотосесією з ... подушкою!

На першій фотографії Ходченкова позує на колінах, прикривши свої чарівні форми подушкою. На другій фотографії Світлана вирішила "побешкетувати". Вона вирішила показати не тільки приголомшливу фігуру, але і розвіваються волосся. Зрозуміло, улюблена подушка залишилася в руках у відомої актриси.

"Всю вночі не спала, фотографувалася напевно, так?", "шикарна», «що за тигриця», «Світлана, вибачте за нахабство, але здається я вас люблю», «ооо, це дуже круто", " коли на подушці не засипалося... А ковдрою не вкривалося...", "ти прекрасна до неподобства", – так коментували фотографії Ходченкової фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, пекуча дівчинка Кравець з жіночого кварталу загуляла "у Януковича" і опустилася на коліна.

Як повідомляв Знай. ua, актриса Кварталу 95 Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Також Знай. ua писав, що "Квартал 95" продовжиться без Олени Кравець з невтішної причини.