На телеканалі ТНТ одним з найпопулярніших реаліті-шоу є проект "Холостяк". За сім сезонів дівчата встигли поборотися за серце гумориста, двох співаків, бізнесмена, актора, "простого" стоматолога і футболіста.

Читайте Знай в Google News!

Кожна весна утримує біля екранів телевізорів мільйони глядачів через пристрасті і зізнань, романтичної атмосфери, розбитих сердець, щирих емоцій і можливості відгадати, кого з 25 учасниць вибере "холостяк" і чи зможе пара закоханих протриматися після шоу, влаштувавши весілля.

Головний герой шоу знаходиться під завісою таємниці до останнього моменту, що є певним сюрпризом. 30-річний Кирило Нагієв, який є актором і сином відомого російського шоумена Дмитра Нагієва, неодноразово отримував пропозицію про можливість стати наступним "холостяком", проте чоловік кожен раз відмовлявся від подібної пропозиції. Ще однією причиною відмови він називає відсутність інтересу до амплуа красенів, так як він вибірково підходить до своїх ролей.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Кирило Нагієв не називав точну суму гонорару за участь у шоу, але повідомляв, що цієї суми грошей вистачило б на будівництво власного готелю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівець Жанни Фріске мріє стати татом: "Все нормально у хлопця..."

Як повідомляв "Знай.ua", Українська Кардашьян мало не випала за борт. Нова фотосесія Омович пройшла на яхті. Модель позувала в символічному білому бікіні-купальник ледь прикривав її величезні, накачані силіконом принади.

Знай.ua писав, перший ефір "Танців з зірками": учасники шоу прийняли виклик від суддів.