Перед початком чергових зйомок нових випусків "Вечірнього Кварталу" — Олена Кравець здала тест на COVID-19, який показав позитивний результат.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці розповів її колега, комік Євген Кошовий. Він повідомив, що це сталося за кілька днів до зйомок, тому в найближчих ефірах Олена не з'явиться.

"Сумно, але такі наші реалії – ніхто не застрахований від цього вірусу. Благо, у всіх інших акторів і членів знімальної групи результати тестів - негативні", — заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Олена Кравець буде замінена в нових випусках відразу чотирма актрисами з "Жіночого кварталу", серед яких Валерія Товстолес, Ольга Жуковцова, Ірина Сопонару і Анастасія Оруджова. Одна з дівчат заявила про відповідальність і хвилюваність подібної заміни.

Українці ж під публікацією на офіційній сторінці Олени Кравець в Instagram в коментарях пишуть: "Найкращого одужання", "Здоров'я Вам, Олено!", "Будьте здорові", "Швидкого одужання Вам, Олено!!! Все Буде добре!)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Один скелет залишився" — - колишній красунчик Домогаров налякав хворобливим виглядом.

Як повідомляв "Знай.ua", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб. Беззмінний член журі "Танці з зірками" Влад Яма похвалився фотографіями з кубком переможців популярного телевізійного шоу.

Знай.ua писав, Олена Філонова з "Ревізора" на шикарній яхті вивалила свої принади напоказ: "Потрібно себе балувати...".