15-річна дочка Ольги Полякової Марія відома тим, з інтерв'ю зіркової співачки, що намагається вже заробляти самостійно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яка зараз налічує більше 150 тисяч пiдписникiв.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина, за словами матері, поки не бажає вчитися десь за кордоном. Вона часто бере участь у всіляких фотосесіях і недавно поділилася зі своїми шанувальниками фотографією з показу, на якому їй довелося ходити у воді.

Дівчина підписала фото словами: "Це був не забувається показ, сказати що було холодно не чого не сказати хпхпхпхпха". "Ну точно модель", "Машка ще себе покаже, взагалі класно, що дітки у Олі не зіпсовані такі як потрібно імее", "Краса врятує світ, сказано давно, а відзначається це тільки зараз. Продовжуй рятувати планету!", — написали користувачі в коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Позитив після розпаду "Время и Стекло” знайшов заміну Дорофєєвій: "Приємне хвилювання".

Як повідомляв "Знай.ua", "Закоханий і трепетно ніжний" — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини. А численні фанатки можуть тільки втирати сльози. Судячи з усього, новою обраницею Пітта стала 27-річна модель Ніколь Потуральскі

Знай.ua писав, Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників чудовою новиною-скоро вийде короткометражний кліп на одну з пісень.