Наприкінці минулого року Скарлетт Хефнер, яка прославилася завдяки ролі Пенсі Паркінсон у "Гаррі Поттері", та Купер Хефнер, син засновника Playboy, зіграли весілля. А 24 серпня подружжя повідомило про народження первістка.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні о 17:23 ми зі Скарлетт нарешті привітали в цьому світі нашу дитину Бетсі Роуз Хефнер. Наші серця переповнені любов'ю, щастям і вдячністю всім тим, хто підтримує нас", - написав Купер в соцмережі Instagram.

Друзі та шанувальники засипали новоспечених батьків привітаннями з найкращими побажаннями.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ооо! Вона ідеальна! Вітаю вас, Скарлетт виглядає приголомшливо!", "Ласкаво просимо в цей світ, прекрасна дівчинка! Від щирого серця вітаю молодих батьків!"- написали під постом шанувальники пари.

Втім, не обійшлося і без сумнівних коментарів. Наприклад, один з фанатів запитав, чи збирається Бетсі Роуз піти по стопах мами і відправитися в Слизерин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, автор Гаррі Поттера Джоан Роулінг нарвалася на цькування через "менструаторів".

Як повідомляв портал Знай.uа, 22-річна дівчина плюнула на умовності і вийшла заміж за 63-річного пенсіонера, нерівний шлюб наробив багато галасу.

Також портал Знай.uа писав, що Емма Уотсон увійшла до Ради директорів власників Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga.