Солістка популярної в нульових групи Girls Aloud Сара Хардінг розповіла, як бореться з онкологічним захворюванням.

Про це співачка написала у своїх соціальних мережах.

"Цього року мені поставили діагноз рак грудей, а пару тижнів тому я отримала жахливі новини про те, що рак поширився на інші частини мого тіла. В даний час я проходжу щотижневі сеанси хіміотерапії, намагаюся щосили," - поділилася Сара.

Журналісти розвідали, що останнім часом зірка зачастила в спеціалізовані клініки і перестала приховувати правду про своє здоров'я.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я відчуваю, що зараз саме час повідомити людям, що відбувається. Моя чудова мама, сім'я і близькі друзі допомагають мені, я хочу подякувати прекрасних лікарів і медсестер NHS, які були і продовжують залишатися героями. Я щосили намагаюся зберігати позитивний настрій і буду тримати вас в курсі того, як у мене справи. А поки я сподіваюся, що ви все зрозумієте і будете поважати моє прохання про конфіденційність в цей важкий час. Люблю!"

На даний момент 38-річна зірка проходить хіміотерапію. У коментарях її підтримують теплими словами шанувальники. Колеги по творчості з групи Girls Aloud теж не залишилися осторонь. Надін Койл написала в Instagram: "я люблю тебе! Ти завжди вміла творити чудеса, коли це було необхідно! Я завжди поруч з тобою і завжди буду!".

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.