Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче фото, на якому позував поруч з популярною російською колегою по сцені Марією Горбань. Так, 50-річний артист вирішив спробувати себе на акторському терені, зігравши одну з головних ролей у виставі "Муж на час" і готуючись до нового театрального сезону в Москві.

ми вже відіграли перший спектакль після перерви в Москві, і щосили готуємося до нового театрального сезону!

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Старенький вже Тарзанчик.", "Удачі удачі і ще раз удачі у всьому💕 💕 💞 💞"," дивно, що одягнений😂", " Серьога, як накачати м'язи як у тебе ?", "Чоловік у розквіті років і сил.. Хто говорить зворотне, тим керує банальна заздрість. Ви молодець, Сергій! Та взагалі ви з Наташею молодці, всім злостивцям на заздрість! Харизма! 👍😘😍❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.