Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в піжамці чорного кольору з ніжним принтом із зірочок, показавши, як починається її ранок. Так, артистка продемонструвала обличчя без макіяжу і недбало розпатлане волосся після сну, захопивши численних шанувальників натуральністю.

Доброго ранку 🥰 ☀ ️ ⠀ Які ви в перші хвилини пробудження? Я -😌 ⠀ Ставте ваш смайлик в коменти 😘

Фолловери залишилися в захваті: "ви виглядаєте краще в перші хвилини пробудження, ніж я в принципі))) гарного дня🌷 🌷 🌷", " зірочка, Доброго ранку!😍", "Дуже🔥🔥🔥😍", "Красивааааа😻😻😻😍", "Така загадково романтична😌", "Красива,навіть сонна і без мейкапу💞😘😎", "Яка ви гарна😍💕".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.