Єдина дочка покійного музиканта Андрія Кузьменка Барбара, яка нещодавно з чоловіком відкрила в Києві власний ресторан, показала в соцмережі Instagram трепетні фото з коханим. На фотографіях можна побачити закохану пару, яка красиво позує на природі.

Читайте Знай в Google News!

Для фотосесії з чоловіком Барбара одягла коротке біле плаття, яке приховало фігуру, але оголило стрункі ніжки. Волосся красуні розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Її чоловік Віктор Тура вибрав для зйомки коричневі шорти і білу сорочку. Парочка ніжиться перед камерою, не помічаючи фотографа і повністю віддавшись почуттям.

До слова, нещодавно Барбара Кузьменко отримала диплом медичного університету, вона завжди хотіла стати дерматологом-косметологом. Свого чоловіка дівчина зустріла під час навчання, він теж лікар, в майбутньому хоче стати хірургом.

Барбара Кузьменко з чоловіком, фото-Instagram
Барбара Кузьменко з чоловіком, фото-Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, у Кузьми Скрябіна залишилася єдина дочка - як живе і чим займається Марія-Барбара.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що донька Скрябіна відкрила ресторан на честь легендарного співака і шоумена.

Також портал "Знай.ua" писав, що красуня-дочка Скрябіна виросла і стала справжньою леді – як живе сім'я легендарного "Кузьми".