Одна з головних поп-співачок західної України Ірина Федишин привітала українців зі святом Успіння. Фото і підпис з привітанням зірка виклала на власній сторінці у соціальні мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На світлині співачка зображена разом із своїми двома маленькими синами. Вони вбрані у звичайний буденний одяг, образ Ірини взагалі можна назвати спортивним. Мама обіймає своїх синів. Фотографію було зроблено у старовинній хаті, можливо хаті-музеї. Зірка з синами сфотографувалась на тлі красивого ліжника, килимка на стіні та образків. Зірка підписала це фото так: “Усіх зі святом Успіння Пресвятої Богородиці”.

Успіння Пресвятої Богородиці - велике свято для католиків та православних. Цього дня святкується завершення земного життя Марії, провести її в “останню путь” збираються всі апостоли. Святкується щорічно 28 серпня. Одне із 12 найбільших церковних свят.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Народні звичаї кажуть, що цього дня не можна ходити босоніж, бо роса - сльози Марії. Крім того, цього дня варто обирати лише зручне взуття - старе і незручне взуття може накликати хвороби. Незаміжнім дівчатам не можна ні з ким розмовляти, поки вона не вмиється студеною водою.

Ірина Федишин, фото Instagram
Ірина Федишин, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин вилізла на капот з водійського сидіння і розповіла, що з нею сталося.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома співачка показала в мережі, як батрачить на городі: і сина підключила.

Також Знай.ua писав, що "Був партнером", - Іра Федишин зізналась про зв'язок з братом-депутатом.