Валерій Меладзе-радянський і російський співак, народжений в Батумі, Грузія. 55-річний виконавець володіє почесним званням Заслуженого артиста Російської Федерації з 2006 року.

Читайте Знай в Google News!

Виступає одним з основних наставників у музичному телевізійному шоу "Голос.Дети" в Росії. Цього року встиг випустити лише одну пісню і кліп до неї під назвою "Вижу солнце".

В одному з фан-спільнот Меладзе в соціальній мережі Instagram була опублікована фотографія знаменитості з пляшкою іспанського пива Cruzcampo і забавним підписом: "Чергуйте нездоровий і здоровий спосіб життя, і ваше життя буде повноцінним!".

Слова дійсно належать Валерію Меладзе, проте він використовував їх у своїй публікації, де катається на велосипеді. Користувачі Instagram підтвердили правильність цього висловлювання: "Оооо, я згоден! а інакше життя те нудне", "Повністю підтримую", "Мудро відзначено".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зятя Ніни Матвієнко Мірзояна виваляли в піску суворі чоловіки: "Втягніть животи". Український музикант Арсен Мірзоян поділився фотосесією, на якій його можна побачити за грою в пляжний волейбол.

Як повідомляв "Знай.ua", підопічна Потапа Андраде гаряче запалила з одруженим учасником "Танців з зірками". Нещодавно знаменитість виставила гаряче відео, на якому запально танцювала з Женею Котом в центрі Києва.

Знай.ua писав, Поплавський випив і став Потапом: "Чіка бамбоні?"