Радянський і російський артист Ігор Ніколаєв відомий хітами "Такси, такси", "Незнакомка", "Выпьем за любовь" і "Миражи". У 2019 році став володарем почесного звання Народного артиста Російської Федерації. З 2003 року є членом партії "Єдина Росія".

Читайте Знай в Google News!

Останнім часом Виконавець відпочиває в Юрмалі, Латвія разом зі своєю дружиною Юлією Проскуряковою і дочкою Веронікою. Саме 4-річна дівчинка опинилася в увазі в новій публікації Ігоря Ніколаєва в соціальній мережі Instagram.

"У Вероніки сьогодні натхнення!) Репетирує, складає пісеньки) любить цю справу!)) ",- підписав артист під фотографіями. Дівчинка стоїть біля білого рояля і представляє саму ж себе на відео: "Виступає Вероніка Ніколаєва".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники ж в захваті від маленької дочки виконавця: "Ваша копія, Ігор Юрійович! Навіть голос схожий", "А гени то які!!! Папа талантище!!!", "Є в кого! Зростає зірка!!!", "Вероніка Ніколаєва, як же дочка схожа на вас. Творчих успіхів тобі Ніка Ніколаєва))".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, є що завгодно і не товстіти, - Аніта Луценко видала, чому дієти не діють. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому вирішила розставити всі крапки над "і" в темі про правильне харчування.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських без макіяжу засвітила головне в грайливій піжамі.

Знай.ua писав, колишня Потапа Горова згадала про своє перше весілля у 16 років: "Цікавий досвід".