Син співачки Валерії від продюсера Олександра Шульгіна Арсеній близько місяця тому подав заяву в ЗАГС разом з Ліаною. Зараз закохані приймають поздоровлення від близьких і друзів.

Читайте Знай в Google News!

Реєстрація шлюбу пройшла в Кутузовському органі реєстрації актів цивільного стану в урочистій обстановці. До цієї події Арсеній встиг сходити до майстра по чоловічому манінюру, щоб руки виглядали доглянутими.

Ліана опублікувала в Stories Instagram фотографію з букетом, а також першим подарунком від Філіпа Кіркорова. Закохані повідомили, що торжество буде проходити на природі з друзями і близькими, так як зараз літо і тепло і в "закритій коробці" святкувати у них бажання немає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Молода людина розраховуватися за весілля буде самостійно, не залежачи ні від кого. Арсеній повідомив, що поки не готовий до заміського життя, однак при появі дітей — планує придбати будинок.

Про їхні стосунки світ дізнався після аварії по дорозі в Санкт-Петербург. Йосип Пригожин, який є третім чоловіком Валерії, повідомив, що ліані тоді робили важку операцію на руці. "Врач сказав, що за складністю це було друге таке втручання в його багаторічній практиці. Поставили залізні Штифти, щоб кістки зрослися, виймати їх будуть тільки через 1,5 року", — повідомив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мрія геолога, - екс-солістка NikitA дала розглянути оголені "вигини" ближчий.

Як повідомляв "Знай.ua", міцні відносини або розлучення на благо: Камінська і Дімопопулос поділилися секретами щасливого життя.

Знай.ua писав, Гайтана в пристрасному танці відкрила головний секрет вічних відносин: всього один крок.