Відома телеведуча Анастасія Івлєєва розвіяла чутки про можливу участь Регіни Тодоренко в якості співведучої нового сезону популярного телепроекту.

Про це повідомляє новинний портал " Star hit".



Культове телешоу про подорожі "Орел і решка" стало стартовим майданчиком для зльоту багатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу, в числі яких - Анастасія Івлєєва і Регіна Тодоренко. Тривалий час в мережі ходили чутки про те, що колеги по телепроекту перебувають в конфронтації один з одним, проте ніяких підтверджень цьому від них самих не було.

Буквально днями інтернет розбурхала новина про те, що саме Івлєєва і Тодоренко стануть напарницями на зйомках нового сезону "Орла і решки". Дещо пізніше стало відомо, що ця інформація не відповідає дійсності, так як в анонсі майбутнього сезону співведучою Івлєєвої названа її близька подруга Юлія Коваль.

За словами самої Анастасії, про повернення Тодоренко в проект їй нічого не відомо.

не знаю щодо Тодоренко. До "решки" української компанії Teen Spirit вона не має ніякого відношення. З нами вона не катається. В яку "Решку" вона там повертається, взагалі без поняття.


Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.