Відомий співак, соліст групи "Дискотека Аварія" Олексій Рижов розголосив новину про те, що його старша дочка Тетяна виходить заміж.

Про це повідомляє новинний портал "Star hit".



Зірковий батько розмістив на своїй сторінці в Instagram спільну фотографію з нареченою, викликавши цим бурю теплих побажань і привітань. На знімку дочка 49-річного артиста сповнена щастям - радісно посміхаючись, вона гордо демонструє вишукану весільну сукню з глибоким декольте.

Журналістам так і не вдалося з'ясувати ім'я обранця Тетяни Рижової - дівчина рідко ділиться подробицями свого особистого життя, і цей раз не став винятком. Про її професійну діяльність відомо набагато більше: 29-річна дочка Олексія Рижова професійно займається хореографією, і навіть встигла спробувати себе в гумористичному амплуа - грою в КВН і участю в телешоу "Comedy Баттл".

Потім потрапила в креативну групу Comedy Club Production і допомагала в створенні проекту "Танці" на ТНТ з самого старту: їздила по містах, набирала людей і створювала їх історії. Звичайно, основний творчий порив я вклала в танцювальну сферу, хоча, як бачите, можна здорово розвиватися в самих різних напрямках, щоб зрозуміти, що ж саме тобі підходить. Взагалі, саме з таким ставленням до життя: "краще спробувати і зробити, ніж потім шкодувати про незроблене" — я і підходжу до своєї справи.


Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще