Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала палкі кадри, на яких буквально влаштувала дефіле посеред вулиці.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Альона позує в бутіку одягу і посеред київської вулиці, при цьому на ній досить відверті вбрання. Як видно, модель застосовувала кілька цікавих костюмів білого кольору з цікавим малюнком. На ній і вузькі штани, і вузька спідниця з піджаком, і цікава блузка, при цьому видно, що під піджаком у неї немає нічого, навіть ліфчика. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Омович написала: "У @sexyf_vip_official Нова осіння колекція. Я просто не змогла вибрати серед нових костюмів від Fendi один. Забрала все, але ще залишилося. Так що швидше приїжджайте в @sexyf_vip_official на примірку". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.