24-річна дочка Анастасії Заворотнюк Анна активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram. З дитинства дівчина жила з батьками в Сполучених Штатах Америки, де вони відкрили агентство з продажу нерухомості.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Анна опублікувала дві фотографії, одну в кольорі, іншу в чорно-білому оформленні і підписала: "Вічне питання, чб або колір?". Тим самим змусила шанувальників сперечатися в коментарях щодо того, кому який варіант більше подобається.

Знайшлися ж люди, які зуміли оригінально відповісти на це питання: "У вашому випадку і колір і ч/б - живопис", "Анют, обидві. Але кольорова все-таки яскравіше і веселіше", "Ганнуся , колір і ч /б, ви прекрасні . Дуже красиві фотографії. Щастя, здоров'я Вам і вашій родині", "Погляд мамин".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Її ж мама, 49-річна Анастасія Заворотнюк не перший рік бореться з діагностованим раком мозку. Минулого року у вересні вона потрапила до лікарні у вкрай важкому стані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марвел без героя: на 44-му році життя помер виконавець ролі Чорної Пантери.

Як повідомляв "Знай.ua", "зламав мені щелепу в трьох місцях": колишня "татушка" Юлія Волкова розкрила правду про колишнього.

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна розповіла про домагання: "Ліз руками в труси". Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього підняла важливу тему домагань до жінок. Як видно, Раміна відобразила себе в ліфті, перед камерою вона з'явилася в стильному вбранні.