Українська співачка Наталія Могилевська підкорила мережу яскравим зовнішнім виглядом. Так, знаменитість на своїй сторінці в Instagram опублікувала серію знімків, де позує в помаранчевому костюмі і з келихом шампанського в руках.

Читайте Знай в Google News!

В описі публікації виконавиця запропонувала шанувальникам вибрати найвдаліший кадр.

"1-2-3 вибирайте! Мені, звичайно, 3-це ж остання П'ЯТНИЦЯ Летааааа! (збережений авторський стиль)", - написала в описі публікації Могилевська.

За короткий час пост оцінило понад 18 тисяч прихильників, при цьому багато хто залишив свої схвальні коментарі, вказавши, що Наташі дуже пасує помаранчевий колір, а також вона стала виглядати молодше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Могилевська, фото Instagram
Могилевська, фото Instagram

"Ну Наташенька ))) вот 27 лет тебе тут. Кайфово", "Ви на всіх фото Наташа прекрасні", "Наталя, дуже надихає вашу творчість з початку вашої діяльності! І ось спостерігаючи за вами всі ці роки, для себе, можу з упевненістю сказати, по мимо вашого величезного таланту, яка ви красуня, як вам йдуть яскраві образи", " Наташенька,как вам идёт оранж", "👍Супер, вам дуже личить блондинкою!!!😊", - писали шанувальники.

Нагадаємо, раніше Могилевська викликала фурор в мережі серією своїх нових фото. Відзначимо, дані кадри були зроблені під час святкування дня народження співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".