Радянський і російський артист Ігор Ніколаєв відомий хітами "Такси, такси", "Незнакомка", "Выпьем за любовь" і "Миражи" похизувався потртретом на бетонній стіні. Про це артист написав допис на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Як видно із фото, портрет виконавця зобразили на тлі російського триколору серед кущів із бокалом пива в руках. Надпис ФІФА свідчить, що Ніколаєв - нейперший фубольний вболівальник. Однак всенародний улюбленець став там просто мішенню. Сам артист відзначив, що над портретом добряче познущались.

"Даа... пошарпало життя...) а з мене вийшла непогана мішень 🎯..)", - йдеться у дописі Ніколаєва.

Ніколаєв, фото Instagram
Ніколаєв, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники в коментарях висловили свої думки щодо побитого портрету виконавця: "Воистину, ничего не скажешь, Народный любимчик! 😉👍🙏", "Во что значит не качественная работа", "Игорь Юрьевич, это ведь подтверждение народной любви к Вам".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, обранець Корольвої Тарзан став "чоловіком на годину" для знаменитої блондинки: "Ми вже...". Так, 50-річний артист вирішив спробувати себе на акторському терені, зігравши одну з головних ролей у виставі "Муж на час" і готуючись до нового театрального сезону в Москві.

Як повідомляв "Знай.ua", 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну: "творчих успіхів тобі".

Знай.ua писав, колишня Потапа Горова згадала про своє перше весілля у 16 років: "Цікавий досвід".