Естрадна зірка Наташа Корольова вже давно об'єднана шлюбним зв'язком з бодібілдером і стриптизером Сергієм Глушком, більш відомим під псевдонімом Тарзан. Цього літа пара святкує 17-річний ювілей весілля, який став приводом нагадати своїй аудиторії про пристрасні почуття.

Читайте Знай в Google News!

Фото і відео зі святкування ювілею ділиться фан-сторінка Корольової у соціальній мережі Instagram. Частина записів взята з розділу сторіз з офіційної сторінки співачки.

Офіційно оформили шлюб Глушко і Корольова 21 серпня 2003 року, а разом вони проживали ще з 2001 року. Заради Тарзана молода Наташа покинула свого зіркового чоловіка Ігоря Ніколаєва, який так болісно переживав розрив.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фото можна побачити співачку в дивному халаті поверх сукні. Тарзан обіймає і цілує її, в її руках букет квітів.

У цій же сукні Корольова виконала низку пісень для гостей.

"Суцільне кохання", "Така красива пара", "Гірко" - написали в коментарях шанувальники Наташі Корольової про милі фото закоханих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова вразила фанатів "новими" губами

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова зазіхнула на "банну" славу Волочкової

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова згадала пікантний момент із Зеленським