Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала спекотні кадри, на якому з'явилася в еротичному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Альона позує в морі на розкішній яхті. На прогулянку вона одягла сексапільне темне боді, яке ледь утримує її силіконові принади. Волосся красуні розпущене і розпатлане вітром, а її обличчі легкий макіяж, вона активно крутиться перед камерою, змінюючи одну за одною еротичні пози. У підписі до публікації Омович написала: "1...2 або 3? Або ракурс: Прямо, зверху, і знизу. 3 вересня стартує мій іменний GIVEAWAY. Гарант приходу 20к. ЦІНА. Що б стати спонсором, пишіть моєму менеджеру @nabor.alena_omovych набір скоро буде закритий. Буде супер актив. Лайки, коментарі, а також перегляди в stories. Чекаєте?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альона - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще