Популярна співачка і актриса, донька Примадонни російського шоу-бізнесу, Крістіна Орбакайте показала шанувальникам нове сімейне відео.

Нове відео зірка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Так, на відео - донька Клаудія. Дівчинка демонструє фолловерам, як вона займається повітряною гімнастикою, при цьому освоївши трапецію.

Орбакайте, фото Іnstagram
Орбакайте, фото Іnstagram

"Повітряна гімнастика від @claudiazemtsova. Моя смілива і допитлива Клавуся вирішила освоїти трапецію", - похвалилася Орбакайте.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Слід зауважити, що ролик подивилося майже 600 тисяч користувачів мережі. У коментарях люди стали писати, що дівчинка, незважаючи на її молодий вік, дуже смілива.

"Wow!!! Яка ти молодець, Клавочка!!", "Браво! Яка розумничка", " Ось це так! Яка молодець!", "Какая молодец, смелая девчонка Клавочка!👍😘😘😘", "Безстрашна яка! Молодець!", "Очманіти, яка смілива","Очень вредно ребенку на воздухе заниматься физической нагрузкой в маске! Поступает мало кислорода. Носик пусть открывает.. Умничка 👍", - писали із захопленням підписники Христини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте показала єдину онуку Пугачової

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Також Знай.ua писав, заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.