Українська співачка Марія Бурмака прокоментувала скандал, що виник навколо концерту на День Незалежності. Як відомо, на заході було виконано безліч пісень, авторам яких не повідомили про це, і не запросили на концерт. Співачка виступила в програмі "Інфовечір" на "5 каналі", де заявила: така поведінка — це бажання образити творця композиції.

За словами артистки, написати пісню, яку знатимуть усі — дуже престижно для кожного автора.

"Більше половини цих пісень-це пісні авторів, які змогли написати щось таке, що може представляти країну. Те, що авторам не повідомили і не запросили — це неповага. Це бажання розділити людей-ці артисти нам підходять, а ці написали фантастичні пісні, але вони нам не підходять", - сказала співачка

Бурмака також додала, що питання авторського права тут не головне.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Те, що в офісі Президента стали шукати шпарини в "Законі Про авторське право", ще більше підкреслює порушення закону моралі", — заявила Бурмака — "вони знехтували тими людьми які ці пісні написали. Можливо," Закон Про авторське право " вони не порушили, але вони порушили моральний закон. Якщо людина пише пісню про Україну або вкладає в неї якийсь сенс, вона вкладає в неї частинку душі. А потім цю людину фактично просто перекреслюють", - додала Бурмака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, американка у вишиванці зачарувала весь світ українським хітом Пономарьова "я люблю тільки тобі".

Як повідомляв Знай.ua, Марія Бурмака не змогла на карантині просто сидіти вдома, цифри космічні.

Знай.ua писав, відома співачка Марія Бурмака здивувала українців на карантині - просто хочу це пережити. Заслужена артистка України і відома співачка Марія Бурмака розповіла про своє життя на карантині.