Старша дочка популярної української співачки Олі Полякової Марія робить перші кроки у своїй модельній кар'єрі. Нещодавно вона взяла участь у показі, який відбувався на воді.

Світлиною з подіуму 15-річна Маша поділилася в своєму Instagram.

На фотографії Полякова-молодша з довгою косою в блакитній футболці з принтом купідонів і білих шортах на високій посадці впевнено йде по воді. Хоча за словами самої дівчини, показ видався не з приємних.

" Это был не забываемый показ, сказать что было холодно не чего не сказать хпхпхпхпха " - підсумувала юна модель.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фотографія швидко набрала 20 тисяч лайків, а коментарі до посту досить різноманітні. Хтось дорікає Машу за граматичні помилки, хтось нарікає на те, що "дітям морозять ноги" і радить "берегти ніжки змолоду", а хтось взагалі порівнює дочку Полякової з Гретою Тунберг. Правда, теплих побажань і компліментів від шанувальників виявилося переважна більшість. Фанати пишуть:

"Найкрасивіша!"

"Яка гарна дівчинка! Модель просто!"

"Машка ще себе покаже. Взагалі класно, що дітки у Олі не зіпсовані"

Відзначилася в коментарях до знімка і сама Оля Полякова. "Моя дівчинка прекрасна ❤" написала зіркова мама своїй донечці.

Нагадавши, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.