У той час, поки Єгор Крід залишається холостяком, його 27-річна сестра, яка проживає в США, виходить заміж. Вона з упевненістю заявляє, що є актрисою і продюсером, проте в Росії поки не значиться в якихось мережевих кіно-енциклопедіях.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала у себе в профілі Instagram фотографію з весільною сукнею і підписала його словами: "Мені здається, що іноді, коли наші мрії нарешті починають збуватися, ми ніби застигаємо, до кінця не розуміючи, що це по-справжньому відбувається. Зараз! І з нами! Під час сьогоднішньої примірки суконь я нарешті вперше повністю відчула реальність того, що відбувається... Чесно кажучи, з відкритим ротом спостерігаю за поворотами свого життя. Час вибирати те саме плаття... або два".

Поліні Булаткіній, яка носить справжнє прізвище Кріда, вдалося знятися разом з братом в епізодичній ролі у фільмі режисера Марюс Ерікович Вайсберг під назвою "(НЕ)ідеальний чоловік". Для виконавця ж це була перша серйозна робота в кінофільмі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Роман Курцин, який виконав головну роль в картині, заявив, що бачив як Єгору Кріду було складно, проте на знімальному майданчику всі намагалися йому допомогти. "Звичайно, він весь час "коловся" — не міг стримуватися, коли хочеться засміятися", — додав Курцин, виконуючий комедійну роль в цьому фільмі. Співак раз у раз просив актора відвернутися, так як дивлячись на його обличчя постійно хотілося сміятися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Бажання образити і розділити", - Бурмака прокоментувала скандал навколо концерту на День Незалежності.

Як повідомляв "Знай.ua", спекотний Морроне прикинувся психологом і чекає фанаток у себе на дивані: "Розкажи мені..."

Знай.ua писав, Джамала вмирала, але її змогли зцілити посеред Києва: "Спасибі вам"