Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала спекотне фото, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Дорофєєва відображена в тьмяній кімнаті, вона сидить в цікавій позі на ліжку біля стіни. Перед камерою співачка з'явилася у світлому комплекті білизни з трусиків і короткого топа, її волосся розпущене і трохи розпатлане так, що майже не видно обличчя. Поруч з нею стоїть коробка з молоком, в руці вона тримає склянку цього напою. У підписі до фото Надя загадково написала: "Приймайте і любіть себе. Я поступово роблю кроки в цьому напрямку. Instagram диктує шукати кращі ракурси, показувати саму робочу сторону і вигинатися в позочках так, щоб попа звичайно ж була ідеальною. Давайте кайфувати від себе справжніх, ми неповторні у своїй щирості". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її незвичайним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.