Ведуча нового реаліті "У кого більше?"на Новому каналі Анна Олицька поборола свою найбільшу фобію під час відрядження до Камбоджі.

Про це вона зізналася на зйомках проекту "У кого більше?".

В Україні день шахтаря відзначається щорічно 30 серпня. Анна тепер не з чуток знає про те, наскільки важка праця шахтарів - вона спробувала себе у важкій професії у відрядженні з новим телепроектом "У кого більше?".

"Напередодні від'їзду в Камбоджу я вирішила знайти собі там високооплачувану роботу. Вже на місці мене попередили, що буду продавати дорогоцінні камені в магазині. Однак я вирішила, що це занадто просто. І захотіла сама їх добувати. Тільки потім дізналася, що робити це треба в шахті на глибині 10 м під землею," - розповідає Анна.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для ведучої робота виявилася справжнім випробуванням, так як дівчина страждала фобією закритого простору. До цієї поїздки вона навіть не їздила в ліфтах, а вважала за краще підніматися сходами. Але після часу, проведеного в камбоджійській шахті, страхи відступили.

"У шахті було жарко і важко дихати. На один квадратний метр нас було троє-я і ще двоє камбоджійців. Найбільше я боялася, що шахта обвалиться, тому що на вигляд вона була дуже ненадійною. Я плакала і істерила, однак від роботи не відмовилася" - поділилася телеведуча.

Чи вдалося Анні Олицькій знайти дорогоцінні камені, за якими вона спускалася в
шахту? Дивіться в реаліті "У кого більше?" вже з 31 серпня о 19:00 в ефірі
Нового каналу.

Нагадаємо, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.