Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя з'явилася перед камерою на яхт-прогулянці. На ній яскраве червоне бікіні зі стразами, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри. Балерина не втрималася і розкинула шпагат на бортику судна, ще й руки в боки склала. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Морська подорож з коханим на човнику". До слова, про свого улюбленого артистка говорить чи не в кожному своєму пості, при цьому ще жодного разу не показала його на фото. Так що деякі шанувальники вважають, що ніякого коханця у Насті немає, і жартома називають його невидимим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.