Тоня Матвієнко-донька легендарної Ніни Матвієнко. Тоня також є співачкою, і одружена з досить відомим співаком – Арсеном Мірзояном. На своїй сторінці в Instagram співачка публікує чимало цікавого контенту зі свого життя, чимало матеріалів в ній присвячені і самому Мірзояну. Наприклад, зі свіжої публікації Передплатники Тоні Матвієнко можуть дізнатися, що Арсен насправді дуже привітна людина.

Правда, навіть занадто привітний.
На своїй сторінці Матвієнко опублікувала відео, на якому Мірзоян готується до чергового виступу в Києві, на платформі Арт-Завод. На відео видно, як Арсен виходить на сцену і вітається... з самою сценою! "Забулася, що мій чоловік @arsen_mirzoian завжди вітається зі сценою", - підписала свою публікацію Тоня Матвієнко. З чим пов'язана така традиція, невідомо.

Користувачам сподобалася публікація Тоні Матвієнко. Опублікований відеозапис набрав 1655 лайків всього за 3 години.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко пліт і втік за течією в одних трусах.