Популярна українська телеведуча Надія Матвєєва протягом 7 років давала поради і дарувала надію телеглядачкам проекту СТБ "Все буде добре". Вона стала однією із найпопулярніших жінок України.

Читайте Знай в Google News!

На стоїй сторінці в Іnstagram Надія привідкрила завісу особистого життя і показала серію знімків із фотосесії у пудровому рожевому діловому костюмі.

"Як вважаєте, сплю або романтична?😅😋 Яке фото краще 1, 2, 3?😉", - запитала поради у фолловерів Матвєєва.

У сторіс телеведуча додала ще декілька коротких відео такого собі бекстейджу нового проекту, однак подробиць не розповіла. Єдине, що вона відзначила - відчуває себе, "наче у психотерапевта побувала".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Надя Матвєєва, фото Instagram
Надя Матвєєва, фото Instagram

Надя Матвєєва, фото Instagram
Надя Матвєєва, фото Instagram

Надя Матвєєва, фото Instagram
Надя Матвєєва, фото Instagram

Чарівна жінка позує на тлі картин, наче у галереї в рожевому костюмі і пудрових туфлях-човниках на каблуку. Виглядає бездоганно - фірмові локони Надії підкреслюють ефектний образ привабливої жінки.

Надя Матвєєва, фото сторіс Instagram
Надя Матвєєва, фото сторіс Instagram

Підписники телеведучої відзначили неймовірну красу і поцікавились, звідки такий розкішний костюм і звісно, проголосували за найкраще фото, як і Надя просила.

Нагадаємо, важке дитинство, освіта електрика та два шлюби: Надія Матвєєва розповіла всю правду про себе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у доньки Заворотнюк запідозрили смертельну хворобу, поки мама бореться з раком.

Також "Знай.ua" писав, що Поліна Гагарина після розлучення опинилась у чужих руках - "торкався попи і макушки".