Філіп Кіркоров, безперечно, досі один із головних співаків російської естради, який, до того ж навчився користуватися усіма новими соціальними мережами, де надзвичайно активний і легкий на розіграші і жарти. Так, Кіркоров на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Instagram виклав коротке відео, яке здивувало, розвеселило і роздратувало його підписників.

Читайте Знай в Google News!

Відео зроблене завдяки спеціальній програмі, яка може змінювати обличчя. Кіркоров вставив своє обличчя у кліп американської співачки Ріанни на пісню “Diamonds”. Завдяки програмі глядачі можуть дивитись на Ріанну, яка змінює образи у своєму легендарному кліпі, проте замість її обличчя - обличчя Кіркорова. Щоправда потрібно зазначити, що тіло Ріанни і її пластичність набагато виразніші, ніж міміка Кіркорова. Співак підписав цей жарт так: “Shine bright like a diamond 💎 від КіРіани🤣 А ФіРіана нехай спробує роль #KingOfDiamonds 🤩 👑”.

Ідея змінити обличчя - не нова, такою “грою” розважається велика кількість підписників по всьому світу. Але витівку кумира доволі негативно сприйняла його аудиторія.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Гроші дівати нема куди, блін", - йде мова в одному з роздратованих коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркорова застукали в готелі з красунчиком: влаштували "голу" зйомку на балконі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас"

Також "Знай.ua" писав, що Кіркоров помчав відпочивати з "малою" Тіматі. Підписники запідозрили, що Кіркоров з Тіматі разом прилетіли на Крит