Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив подарувати своїй аудиторії гарний настрій, виставивши кумедне відео, на якому за допомогою одного з відеоредакторів підставив своє обличчя до тіла культової виконавиці Ріанни зразка 2012 року.

Так, артист "переспівав" композицію "Shine bright like a diamond", примірявши на себе безліч образів красуні - від бородатої кішечки до спокусниці з довгою рудою косою і значним бюстом.

Shine bright like a diamond 💎 від Кіріани🤣 А Фіріана нехай спробує роль #KingOfDiamonds 🤩 👑

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "я вважаю , що ви дуже схожі❤️🔝", " Маразм міцнішає...", "Диваа🔥 🔥 🔥"," як ніби тут і було обличчя", " шикарно😂 😂 😂 😂", " тому що не можна бути на світі красивим таким 🤗🤗😏😏😏😏😏🔥🔥🔥", "Shine beautiful like ваші костюми", "Кращий 🔥 🔥 😂 😂 😂 спасибі, за підняття настрою🔥", " і ви туди ж😂".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше