У Бельгії 13-річний хлопчина на ім'я Абу вийшов на сцену талант-шоу "The Voice Kids Belgium" і по справжньому підкорив всіх присутніх в залі, глядачі розкрили роти, а судді просто не вірили.

Епізод можна побачити на відео у youtube.

Читайте Знай в Google News!

Цей хлопчисько справжній діамант, його місце на великій сцені, це однозначно правда. Про такий успіх, яких хлопчик отримав за лічені секунди, мріє кожен учасник талант-шоу.

На відео видно, як судді роблять великі очі, почувши неймовірний голос зі сцени і всі, як один натискають кнопку і повертаються до юного артиста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"The Voice Kids" - бельгійське музичне шоу талантів для початківців співаків віком від 8 до 14 років, засноване на концепції шоу "The Voice van Vlaanderen". Перший ефір відбувся 5 вересня 2014 року на VTM. Перший сезон виграла Ментіса Азіза, другий - Йенс Доллеслагерс, третій - Катаріна Похлодкова, четвертий - Джейд Де Рейке. Очікується, що прем'єра п'ятого сезону стартувала у 2020 році після річної перерви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голос Костюшкіна з "Чай вдвоем" заволав проти Лукашенка: "Люди потребують".

Як повідомляв Знай.uа, донька Пугачової і Галкіна вперше "сіла за кермо": кумедне відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.