Маленький Вільям уже в два роки зміг здивувати всіх своїм запальним танцем під легендарну пісню короля рок-н-рола Елвіса Преслі. Завдяки наявності відео, яким поділилися у мережі, малюк - суперзірка.

Читайте Знай в Google News!

Запис подивилися на сайті YouTube вже більше 47 мільйонів разів.

На відео можна побачити велику залу, де дорослі люди зробили велике коло. У його центрі - маленький Вільям, який старанно танцює, глядачі ж шалено аплодують, малий посміхається. Звісно, рухи малюка не відточені, нема класичних танцювальних па, проте неозброєним оком можна побачити наскільки щасливий і захоплений малюк музикою, увагою і своїм тілом. Потрібно відзначити, що всі рухи Вільям зробив у такт, надзвичайно ритмічно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Батьки маленького Вільяма запеклі танцюристи, які весь час беруть з собою дитину на різноманітні танцювальні заходи: репетиції, конкурси і виступи. Тож малюк звик, що навколо нього всі постійно танцюють і насолоджуються танцем. Не дивно, що коли залунав магічний голос Преслі, дитина не втрималась і почала танцювати!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дитячі новорічні костюми, які діти не пробачать батькам.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві гаряча парочка залишила купальники на березі - п'яні, голі і не смішні.

Також Знай.ua писав, що Донька Олі Полякової відправила Росію в обіцяний Путіним рай: діти завжди кажуть правду.