Українська співачка Гайтана опублікувала нове відео, в якому показала, як розправляється з головою величезної риби.

Читайте Знай в Google News!

Гайтана активно веде свій Instagram, де ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості. Цього разу співачка показала, як вперше зіштовхнулась із необхідністю справитись з великою рибиною і щось з неї приготувати.

На опублікованому відео Гайтана величезним ножем розправляється з гловою товстолобика. Вона зосереджена на своїй роботі, а її рухи при цьому чіткі та впевнені.

"Супер господиня вперше має справу з такою великою риб'ячою головою. А ви любите риб'ячі голови? Що готуєте?", - підписала відео співачка, іронізуючи над собою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Шанувальники співачки зазначили, що навіть в такій справі Гайтана виглядає сексуально, демонструючи свою пристасть та характер. Вони порівняли свою улюбленицю з амазонкою.

"Пристрасть, експресія, характер";
"Просто амазонка, дуже сексуально";
"Гайтана, вам потрібно в кіно, ви в кадрі- це вауууу) А риб'ячі голови залиште)", - пишуть шанувальники.

До слова, музична кар'єра Гайтани почалася в 1991 році, після того як вона взяла участь в дитячому пісенному конкурсі – виступивши на сцені, співачка отримала запрошення від українського композитора Володимира Бистрякова стати учасницею ансамблю "Альтана".

Пізніше Гайтана працювала бек-вокалісткою в Ірини Білик, Таїсії Повалій, Ані Лорак, Миколи Караченцова, Олександра Малініна. Перший сольний альбом співачки вийшов у 2003 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гайтана у пристрасному танку відкрила головний секрет вічних стосунків

Як повідомляв портал Знай.ua, Гайтана поділилась таємницею, яку роками приховувала

Також Знай.ua писав, Джамала зізналася, як справляється з двома синами