Український рок-музикант і учасник групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка давно не радує своїх шанувальників творчістю. Він давно не випускає нові пісні та альбоми. Лише в липні, разом з Ніною Матвієнко і групою "Божичi" випустили кліп на давню пісню "Купалочка".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно культурний діяч почав проявляти свій інтерес до виноробства і заявив, що надихнувся прикладом свого друга, яким виступає французький актор П'єр Рішар. Тому створив невелике шато і виробляє вино в Закарпатті.

Скрипка особисто брав участь у виборі ділянок сортових лоз і у всіх виробничих процесах. Сьогодні, 31 серпня 2020 року він опублікував серію знімків в Instagram, нагадуючи про те, що літо добігає кінця. Він знову акцентував увагу на вино і своїх виноградниках.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У бариках в підвалах вже майже рік дозріває червоне Піно Нуар 19-го року. Друзі! Я дегустував! Це буде неймовірно! Тому в очікуванні нових дивних вин країна мрій бажаю всім вам радості і доброти буття!",- написав він.

Ті кілька користувачів, що встигли прокоментувати публікацію, відзначали, що вже спробували деякі вина, до яких доклав руку український виконавець. Решта ж заявили, що бажають з ними ознайомитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, справжня русалка, - красуня-дружина Влада Ями зачарувала романтикою з чоловіком посеред пляжу

Як повідомляв "Знай.ua", голос Костюшкіна з "Чай удвох" заволав проти Лукашенка: "Люди потребують"

Знай.ua писав, Камінська після старту "Танців з зірками" зробила несподіване зізнання про Дікусара: "Я не боюся"