22-річна дочка продюсера Ірини Горової, від першого шлюбу з музикантом Юрією Горовим, Наталя активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Зараз на неї підписані понад 32 тисячі осіб.

Читайте Знай в Google News!

Її мати відома ще через шлюб з 39-річним українським виконавцем Олексієм Потапенко, з яким вони прожили в шлюбі з 2000 по 2014 рік, коли вони зуміли офіційно розлучитися. 23 травня 2019 року Потап одружився з Анастасією Каменських.

Наталія Горова ж останнім часом часто ділиться фотографіями своєї фігури, яку зуміла роздобути після боротьби із зайвою вагою, що почалася з лютого.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз же вона опублікувала випадковий кадр, який, за її словами, виявився одним з улюблених коханим. Вона відобразила на ньому себе і свого мопса на прізвисько Жорік, назвавши його любов'ю. Наталя ж сфотографувалася сидячи в джинсових шортах і в чорних туфлях.

"Сонечко", "красивий", "він любить дивитися на тебе", "Жорик такий мімішний", — пишуть користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася в українську Белуччі заради скромного Потапа: "Особливо солодкі". Артистка приміряла жіночну сукню з дрібним квітковим принтом і глибоким декольте, а спокусливий образ доповнила макіяжем з червоною помадою на губах.

Як повідомляв "Знай.ua", дворічний хлопець вийшов на паркет і станцював так, що всі впали: "Нічим не гірше"

Знай.ua писав, сестра покійної Фріске зворушила кадром з немовлям: "Я стала мамою"