Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" похвалився фото з новою партнеркою. Щоправда, партнерка Олексія наразі лише по танцях.

Олексій Завгородній з відомою танцівницею і професійним хореографом Юлією Сахневич об'єдналися у творчий тандем для участі в проєкті "Танці з зірками". І цей тандем вже дав перші результати.

У неділю 30 серпня відбувся перший прямий ефір 7-го сезону проєкту "Танці з зірками" під час якого Позитив приємно здивував глядачів своїм романтичним виступом, виконавши разом з Юлією Сахневич віденський вальс.

І хоча Олексій почув оцінки суддів, які були не найвищими, але і не найнижчими, він поцікавився думкою про свій виступ у шанувальників.

Позитив розмістив в себе в Instagram фото, на якому постав разом із своїм тренером Юлією Сахневич у сценічних костюмах. На світлині Олексій ніжно обнімає Юлію за талію, а вона нахилилась до Позитива, поклавши йому руку на плече. Фотографія вийшла романтичною, як і сам танець Завгороднього і Сахневич.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Розповідайте, як вам перший ефір?", - підписав фото Позитив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Позитив показав нову партнерку, і фанати залишилися у захваті

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Позитива показала розкішну фігуру в купальнику

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.